Η μικτή σχολή χορού FTR Dance Academy θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή της μουσικο-χορευτική παράσταση Dance Against Your Limits στο Σύγχρονο Θέατρο, στις 3 Ιουλίου 2022.

 

Οι 36 μαθητές της σχολής με αναπηρία ενώνουν τις δυνάμεις τους με 20 μαθητές νευροτυπικής ανάπτυξης, χαρίζοντάς σας ένα μοναδικό και πρωτοπόρο δίωρο θέαμα, γεμάτο μουσική, χορό, αγάπη, ενσυναίσθηση και συγκίνηση.

 

Μπορεί ένα άτομο σε αμαξίδιο να χορέψει Tango; ‘Ένα άτομο με αυτισμό να χορέψει; ‘Ένα άτομο με τύφλωση να παίξει κιθάρα;

 

Οι μαθητές μας, έπειτα από πολύωρες πρόβες, είναι έτοιμοι να σας δείξουν πως όταν αγαπάς κάτι και προσπαθείς γι΄ αυτό, δεν υπάρχουν όρια και εμπόδια, στο πόσα μπορείς να πετύχεις.

 

Η παράσταση αυτή, έχει στόχο την αναγνώριση των δυνατοτήτων κάθε αναπηρίας, την ενσωμάτωσή τους στον μαγικό κόσμο του χορού και την ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο.

 

Ευχαριστούμε πολύ τους εξωτερικούς συνεργάτες μας, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν σε εμάς τα ¨παιδιά τους¨ και μαζί σας προσκαλούμε στην μοναδική αυτή εμπειρία.

 

Οι συνεργάτες μας:

-Ιοί και Κόρες- ΙΚΑμεΑ

-ΚΔΑΠ μεΑ ΣΤΟΡΓΗ

-Σύλλογος ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

-ΠΑΣΕΣΠΑ- Ομίλου ΟΤΕ.

 

Προπώληση εισιτηρίων: FTR Dance Academy ( Μιαούλη 9, Μοναστηράκι).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155600014

FB: FTR Dance Academy 

INST: Ftr.danceacademy

 

 

Φιλίππα Ζώγα

Filippa Zoga

 

I.D.O Hellas : Chairperson of Committee for Dancers with “special needs” and para-dance

FTR Dance Academy CEO

 

E: filippazoga@gmail.com

T: 6909794524

Fb Account: Filippa Zoga

Fb Page: FTR Dance Academy